Hangpa ingat Hangpa Hebat La?

clouds, fantasy, fly, i wish too, pink, postcards from far away
Sekadar Nak Tempek
Tatkala hati riang hendak blogwalking dekat blog2 followers dan juga blog2 yg bakal jd followers aq (bajet mcm femes)...satu2 blog aq terjah sambil bace entri2 mereka. Dushhhhhh...tiba2 hatiku terasa disiat diketuk ditumbuk buat sambal belacan...geramnyer tengok blog hangpa semua nie!


Hangpa ingat hangpa hebat sangat ka? Ayat tue la yang aq dok replay, rewind, dan re-tumbuk2 dekat keyboard aq nie (ok aq tipu)...




HANGPA INGAT HANGPA HEBAT LA BILA......

  • Hangpa dok tayang kamera DSLR hangpa tue...siap buat header bagai...sana sini pi dok usung kamera...choiii
  • Hangpa dok tayang gambaq hangpa dengan bf hangpa...satu screen laptop aq nie penuh gambaq hangpa berdua...baek tak payah buat entri semata2 nak tempek gambaq2 tue...
  • Hangpa update blog hangpa guna smartphone hangpa tue...aq berbulu ja tengokkkk
  • Hangpa cerita semua tempat yang hangpa pi untuk buka posa...amboi macam2 noh makanan hangpa snap tempek kat entri bagai.
  • Hangpa letak entri pasai Buffered Earnings yang hangpa dapat dari Nuffnang plus letak amountnyer lagi...awat? Nak sedekah kah?
AQ ASE AQ TAK HEBAT MACAM HANGPA SEBAB
  • Aq takdak kamera DSLR...wuargghhhhh (nanges)...jeles ok tengok hangpa usung pastu snap self picture guna kamera gedabak tue...aq makan hati banyak sangat2 tau sebab hangpa...tak kesian kat aq ka?
  • Aq pun ada bf tapi aq takdak la letak semua gambaq kami bersama kat entri2 aq kalau setiap kali pi keluaq dating pun...tak pasai2 followers aq berkurang sebab menyampah...tue tak berani nak letak...hahaha
  • Wei aq pakai hp cokia ja...takdak la nak smart2 comel2 mantap2 phone nie...nak bukak blog guna hp aq pun tak lepas tau. Ok aq jeles sebenarnya tengok hangpa guna smartphone untuk update blog...hohoho
  • Aq tengah dalam mood pantang hang tau dak? Bukan pantang bersalin tapi pantang sebab operation hari tue...jenuh aq telan dan tadah ayaq liuq aq tengok gambaq2 makanan yang hangpa tempek dekat entri hangpa tue...sabaq ja laaa
  • Nak nanges seribu tahun lagi sebab NUFFNANG tak bagi BE kat aq lagi. Sadisnyaaa...aq da buat semua petua yang hangpa bagi tapi satu pun belum dapat. Jeles menguasai diriku yang comel nie bila tengok hangpa buat entri pasai BE yang hangpa dapat. Sob sob sob...sabar lagi...
p/s: Aq jelesssss yang amat kat hangpa sebab hangpa ingat hangpa hebat...yaaa memang hangpa hebat sebab menghancurkan jiwa dan raga aq...Hohoho...just for fun...jgn amik hati...amik organ yang lain tak pa kot?

20 comments

  1. hangpa igt hangpa ltak gmba aj kt blog.. hangpa hebat?tettt..haha(gurau2 jek)hihi

    cek xhebat mna pon..sbb cek xdak suma tu..huhu

    ReplyDelete
  2. @aku hahaha...hebat la...hang ada? kihkihkih....kita xhebat p kita jeles...huhuhu

    ReplyDelete
  3. hahahaha....adoiyai...sabaq nuh...hang posa dak ni?

    ReplyDelete
  4. @miss m hahah...2 marah time mlm...siang da ok...hehehe

    ReplyDelete
  5. @DidieyNormat hahaha...xd hot...da cold da...eh kite comel ek? trimassss ;p

    ReplyDelete
  6. haha..
    ceq taw,ceq tak hebat mcm hangpa..
    haha
    suker baca n3 santai cenggini! :D

    ReplyDelete
  7. @cik Atiera yeke? hahaha...ini namanye entri meluahkan perasaan versi ngarut...hehehe..thnx dear :)

    ReplyDelete
  8. haha,try dtg komen blog saya pulak...

    rase x dak pa yg hebat...:P

    ReplyDelete
  9. @RuSyDi hahaha...jeles ke xpuas aty? ke sama je ek? no comment laa

    ReplyDelete
  10. hang ingt hang tera.. hehe mcm2 perangai orang.. huhu

    ReplyDelete
  11. @amranaiman hang ingt hang tuah, hang jebat, hang lekir, hang lekiu, hang kasturi,,,hehehe

    ReplyDelete

Back to Top