Ihsan Dari Nuffnang

Klik Pd Image Untuk Pembesaran

OMG! Nape ihsan lak nie? Hahaha...btw...saje2 cek NUFFNANG td...campaign aq da bertambah...dari 1 campaign and now da jadi empat...Alhamdulillah and thanx la kat nuffnang dan para advertisers yg sudi memilih blog aq nie untuk tempek iklan2 korg...Kalau tengok kat pic atas 2...memang la amountnyer tak banyak pun p bangga jap sebab da ader 4 campaign. Kira ok what kan? (dlm aty masih menunggu BE...muahahahaha)...

So after this aq try my best la nak dapatkan Buffered Earning lak...mana tau boleh pakai raya nanti...hehehe...thnx again nuffnang and those advertisers involved. Hope korg tempek la banyak2 lagi iklan2 korg kt blog aq nie tw...ngehhh3...love u tight2...huhuhuhu

14 comments

  1. giler sy jelezz~~~~ nk gak paste nuffnag ar mcm ni... huhu

    ReplyDelete
  2. ni yg nak kna nuffnang gk nih!jelez...hihihi

    ReplyDelete
  3. @'rudy Tensai' alaaa...wani dpt sikit je...ntah dy g gempak kn..hehehe

    ReplyDelete
  4. @aku hahaha...awk xbuat lg kn? buat la...traffic awk pn bagus...mesti senang dpt duit :)

    ReplyDelete
  5. @Nizam Ijam hehehe...thnx awk...syukur Alhamdulillah walaupun x seberapa kn :)

    ReplyDelete
  6. hehe.kalu maintain traffic 100 ke ats kompem dpt BE. Anyway, congratz. :D

    ReplyDelete
  7. @Abe Goreng yeke? so fr bwu seminggu la traffic wani semua above 100...sentisa nk maintainkn traffic nie...tq tw...

    ReplyDelete
  8. @Einaz Shah Rizal Thomas hehehe...wani baru lagilah...BE pun xdpt lagi...cmne nk masyuk...tapi bersyukur la dari xdpt :)

    ReplyDelete

Back to Top