Sampai Hati Depa

alive, birth, crying, graph, quote
Ada kena mengena ke? Entah laa...aq sekadar nak tempek wt tempe je ;p

Hari ini bagai jatuh ditimpa lift. Malang sungguh nasib aq. Kecomelan aq terus hilang disebabkan masalah yang menimpa2 aq nie. Sudahlah duit study bakal2 terminate (dalam hati berdoa la jangan terminate)...pas tue after berbuka tadi blog pinky aq nie kena hackkkkk! Arghhhh geram...tiba2 eden dah bertukar jadi hulk color pink ok!

Nasib baik hati ini tetiba tergerak nak bukak blog. Key in password nak dekat 5 kali tapi error! Waa sudah suspek ini belog sulah kena hack maaa...jangkaan wa begitu tepat seperti menggunakan jangka lukis untuk lukis bulatan...after tak boleh key in password aq terus view je blog aq nie. Hamikkk ko! Berterabur sana sini. Si Hacker siap tempek banner depa dekat entri aq. Masa tue tak tau nak rasa nanges or gembira or what sebab satu hari nie aq bengang dengan problem ptptn then now comes out with dis one!

Ok tak mo cerita banyak...finally Hero aq datang menyelamatkan blog nie. Hopefully jgn la kena ceroboh lagi. Kepada para hackers d luar...aq tak kaco hangpa so hangpa janganlah kaco aq. Aq baru nak berjinak ternak dalam bidang blogging nie. Jangan buli eden ok...Harap Maklum...

p/s: Tak mampu nak tempek image blog aq after d hacked. So those yang visit tadi maybe ada yang perasan and maybe ader yang tidak. Marilah beramai2 tingkatkan security anda. Sekian...

4 comments

  1. haha kalo da kene hack tu mksudnya popularity blog anda da popular... tahniah

    ReplyDelete
  2. owh,yeke?xperasan pulak..tula,lenkali jgn letak gmbo jeli2 tu,asenye dorg trkonpius kot..hihi

    tp,nsib baek xde pape... :)

    ReplyDelete
  3. @'rudy Tensai' dapat lak...lw cmnie blog nie x popular pn xpe jnji selamat.hehehe

    ReplyDelete
  4. @aku hahaha...senget la hang. tengah trauma nie...hehehe

    ReplyDelete

Back to Top