Seronok ke Ada Secret Admire???

alone, girl, rain, street
Sekadar Nak Tempek Je

Wahhhh...secret admire gtu...siapa dekat sini masih dihantui dengan secret admire yang ntah datang dari planet mane pun aq tak tau...korg suka ataupun tidak mempunyai secret admire nie??? Sedar ataupun tidak kehadiran secret admire nie kadang2 boleh mengundang perkara ke arah positif dan negatif...tak percaya? Mari sama2 bace apa yang aq asekan d kala ini tentang secret admire nie...huhuhu...

Kalau zaman dulu2 time2 single mingle ni aq pun suka guk kalau ader secret admire nie...terasa guk la diri ini ader market dan juge terasa diri ini comel kan bila ader org minat. Hehehe. Time zaman sekolah dulu...aq tengok je bawah meja mesti ader punye la surat layang dari pelajar yang entah dtg dari planet mana ntah...bila bace surat 2 hati riang dan berbunga2 je kan...xpun bila ada org kirim salam kat kita ke...wahhhh...terus tdo x lena...tapi itu zaman sekolah punyer citer la..konon2 baru2 nak belajar mengenali apa itu cinta la sangat kan...

Tapi zaman2 aq sekolah budak2 tak jahat sangat cam sekarang nie...kalau secret admire 2 tibe2 muncul untuk meluahkn perasaannyer kat aq (konon2 da ase confident untuk menunjukkan diri dia) but aq reject so takdela effect sangat...cikai2 pun dia majuk dan terus hilangkan diri dari pandangan aq kan? Aq pun tak ralat sangat dengan keadaan macam tue...tetapi budak2 zaman sekarang nie dashat tau...kalau kena reject confirm la abis girl 2...kena simbah asid la...rogol la...bunuh la...ishhh gerun aq dengar...sape suh jadi secret admire kan...kalau da suke terus la straight to the point express feeling 2...dan terima la kenyataannya kalau org tak sudi...

Ini laen plak cerita kalau secret admire terlampau taksub dengan kita...korg faham? Taksub yang siap amik gambar kita senyap2 then tampal kat dinding2 bilik dia...macam puja plak...agak2 korg seram tak dapat secret admire yang macam tue? Uishhhh mintak simpang la kan...org2 macam nie bahaya tau...takut kita kena gangguan seksual plak nanti...takut d jadikan stok untuk depa lepaskan nafsu serakah dowg...subhanallah...

Dan mempunyai secret admire sangat tak best jika di saat nie kita sudah berpunya...mau berantakan hubungan kite kalau si secret admire tue hari2 bagi bunga...pas 2 send message yang bisa mencairkan kita...mau tak jeles pasangan kita 2? Aq ase si secret admire tue pun tau kita da berpunya tapi dia tetap berusaha nak memiliki kita...parah la kalau macam tue kan...

So last but not least...jikalau si secret admire tue jenis memahami its ok la...contoh dia tau kita dah berpunya...so dia redha walaupun dalam hati tetap menyukai kita...so takpe la kan cam tue? Tapi kalau jenis yang tak paham bahasa tu la yang boleh menyebabkan hidup kita haru biru...jadi sebaik2nya...mereka2 di luar sana yang menyimpan perasaan terhadap seseorang...plz jangan jd secret admire...baek berterus terang je tentang perasaan korg...barulah gentleman kan? But make sure si dia single mingle tau...

p/s: Kiranyer aq x berapa suka la kalau ader secret admire. Anda bagaimana? Lain org lain pendapatnyer kan...apa2 pun majulah sukan untuk negara...hohoho

10 comments

  1. best je ade secret admire..tp kalau da over limit..annoying jugak nnt kan =)

    ReplyDelete
  2. @emy zulaiha wani suke guk lw ader p skang nie da berpunye so xnk la kn...

    ReplyDelete
  3. @aku hahaha...ader2 je la...lw secret recipe wani pn nk...kn2 ;p

    ReplyDelete
  4. wahh best jugak kan kalo ade secret admirer ni..teringat zaman muda remaja dluu..huhu

    ReplyDelete
  5. @asnizaziz betul2...lw zmn sekolah best la..p da besar pnjg nie da x ase kot..ase rimas pun ader guk

    ReplyDelete
  6. inna pn sdg mhadapi situasi khadiran sor secret admire nie. tp xjd secret da sbb org tu da mnonjolkan dirinya..tp takut sgt bila org tu tlalu suka kat inna..seram pula jdnya...^^

    ReplyDelete
  7. @miss inna kira gentleman la guk 2 sbb dy da exress feeling...lw inna x suka just g tw je la...so xd la dy ternanti2 kn...

    ReplyDelete

Back to Top