''Paris Hilton [M] Mencari BFF 2011"

Nie bukan contest ke gapo ke pe ke...tapi sekadar hiburan setelah Cik Paris Hilton ajak join kan. Aq pun tak pandai nak terang lebih2. Seumur hidup berapa kali je buat entri in purpose nak join contest bagai. Pendekkan cerita meh aq royak sikit "Kenapa Saya Mahu Join Blog Ini?"....check it out!

Kenapa Saya Mahu Join Blog Ini?
Aq pun tak tau apesal nak join. Untuk suka2 la. Lagipun opportunity yang beliau bagi nie boleh la promote blog aq yang tak bape comel nie bila terpilih untuk ditempekkan link aq kat blog beliau. Blog beliau kan pengaruh banyak (bodek).

Kalau aq terpilih untung2 aq dapat merasa duduk sebulan dua ke dekat Hotel Hilton tue...syook guk pe...hehehe. Ok ngarut. Alaaa senang cerita aq da nak balik u sudah. Before balik u aq join la mana2 contest ke hape ke kan. Eden tak reti nak royak lebih. Nanti jadi mak karut plak...so dekat bawah nie banner beliau yang aq da tempek guna gam gajah;



p/s: Cukup syarat tak ek? Maaflah jika ada kekurangan. Hehehe

1 comment

Back to Top