Edisi AKU

Aku malas nak bukak buku...asal bukak buku ngantok je memanjang
Aku malas nak mandi pagi...aku rasa buang masa mandi..baik tido
Aku malas nak masak lebih...bukan aku yang pelahap tapi budak2 rumah yang melantak pai licin
Aku malas nak involve pape aktiviti kat uitm lagi sebab gua alone
Aku malas nak buat baik dengan orang lagi...sebab suma amik kesempatan
Aku sumpah gile menyampah dengan orang tua gatal yang tinggal nak humban dalam kubur...perangai macam celaka!
Aku benci orang cakap aku study memanjang...bodoh! Tengok la aku course ape sengal!
Aku benci orang pandang rendah dekat aku...ko ingat ko hebat?
Aku benci orang maki aku tak tentu hala...ko saja nak cari nahas dengan aku...
Aku dah malas nak download lagu k-pop sebab sugardaddy takde nak topup berokbang aku
Aku malas nak update entri sebab idea aku dah lari
Aku benci hipokrit...serius!
Aku benci bila boring...ini lah hasilnya...mengarut bagai...hahaha


8 comments

Back to Top