Makanan Kot

calamari, cream, food, fried, lemon
Sekadar nak bagi ayaq liuq aq melelehhhh

Sudah lama aq tak menghupdate blog aq...sibuk la katakan...hehehe...orang lain sibuk nak sambut tahun baru (perlu ke?) aq plak sibuk nak ngadap buku...oooo tak lama lagi final exam sudah...kejap je masa berlalu...aq still tak khatam lagi...now pun siap boleh online...buku still cantik tersimpan dalam beg. 


Back to the topic...aq tak tau la kenapa ada manusia yang sebegini...hangin satu badan bila pikir...nie mengutuk ke? aq meluahkan je..tapi kalau seandainya si dia terbaca lagi bagus kan...ape perasaan korang bila korang yang beli semua barang-barang mentah untuk masak tapi orang lain yang habiskan? Hangin tak? Aq macam nak meletup menahan sabar...kalau nak guna fine tapi hulur-hulur la jugk dekat tuan yang supply barang-barang tue kan. Nie tak makan sendiri-sendiri. Siap bawak kawan kau sekampung menghabiskan makanan aq. Wahhh...sangat terbaik la kan...


food, fried, fries, lemon, oyster
Sedap siot...tetiba ase lapar...nie kalau ada orang curik gak memang makan penampaq aq. Huh!

So kepada yang berkenaan...aq terpaksa melancarkan kempen anti-sorok. Nie bukan kedekut ke hape tapi aq rase korang da too much ok! Da la sem nie aq pokai pas tu korang menjahanamkan lagi duit aq...aq admit aq pun pernah jugak guna barang-barang kau tapi....sebulan sekali...ahakkk...tapi ekau dan kaum kerabat tiap-tiap hari...how come ha?

p/s: tak mo marah-marah...abis kedut satu muka aq...cettt

2 comments

  1. isy3..xpatut betul la..
    mau terbakar hati kan..sabar ye..
    btw..makanan tu sedap la..terasa lapar la plak..=.="

    ReplyDelete
    Replies
    1. da rentung da aty nie pun...hahaha...owner y mempublished entry nie pun jenuh dok kesat air liuq tgok gambar nie tw...hahaha

      Delete

Back to Top