Potong Q?

Teringat akan kejadian di cafe kat kampus aq. Time tengah ary as usual giler ramai orang kat cafe tue untuk melantak termasuk aq. Time nak bayar tue barisan memang tak payah cakap la...panjang sampai keluar cafe and siap buat dua lines g kat kaunter tue.

Tengah dok baik aq beratur dengan sabar menanti untuk bayar tiba2 satu hamba ALLAH nie syok je potong Q terus ke kaunter. Aq mula naik hangin kan. Kita kat sini bagai nak rak menunggu turn then dia sesuka hati boleh slamba potong. Aq pun mengeZOOMkn penglihatan nie ke arah minah sorang nie. Oooo staff rupanya...tapi aq tetap tak puas aty!

Even dorang nie staff tapi mana boleh potong ikut suka. Nsib baik time tue sorang je staff yang potong Q...kalau buatnyer ad 10-15 orang langsung yang wat lagu tue sekali gus camne? Dah la akak cashier tue pentingkn staff dulu dari student. Memang hangin tak hengat la kan.

Dekat iklan tv bukan main beriya suruh budak2 beratur nak naik bas, amik duit kat ATM...tapi orang tua sendiri tak ikut...at least bukak la satu kaunter khas untuk staff...takdelah kami nie sakit aty sangat nak menunggu. Kitaorang pun penting pe dalam kampus tue...stakeholders terpenting ok...

p/s: Dah aq nak tido...busy aq update...tak busy lagi lagi lagilah aq update...Insya ALLAH...

No comments

Back to Top