Alhamdulillah..Mimi Nak Jadi Kakak Daaaa

                                                         Time ni baru 5 weeks

Alhamdulillah. Di kala aku menaip entri ni usia kandungan aku da mencecah 12 minggu 5 hari dah. Tadi baru pi check up dekat klinik (monthly check up). Actually nak update sini since aku disahkan pregnant lagi. Time tu usia kandungan baru 5 minggu tapi kali ni punya penangan dia Allahuakbar lagi dasyat dari pregnantkan Kak Mimi (da dapat pangkat kakak da Mimi. Ko hado? Hahaha)

Actually aku pun tak sangka aku pregnant. Memang dari awalnya aku dan suami nak bagi Mimi adik bila Mimi genap umur 2 tahun. Tapi cuba punya cuba takde rezeki lagi. So sekarang umur Mimi dah 2 tahun 8 bulan 2 hari dan Alhamdulillah lah aku pregnant lagi. Syukur sangat sebab Allah bagi peluang lagi untuk aku merasai nikmat mengandung.
0
Back to Top