Makanan Kot

calamari, cream, food, fried, lemon
Sekadar nak bagi ayaq liuq aq melelehhhh

Sudah lama aq tak menghupdate blog aq...sibuk la katakan...hehehe...orang lain sibuk nak sambut tahun baru (perlu ke?) aq plak sibuk nak ngadap buku...oooo tak lama lagi final exam sudah...kejap je masa berlalu...aq still tak khatam lagi...now pun siap boleh online...buku still cantik tersimpan dalam beg. 


Back to the topic...aq tak tau la kenapa ada manusia yang sebegini...hangin satu badan bila pikir...nie mengutuk ke? aq meluahkan je..tapi kalau seandainya si dia terbaca lagi bagus kan...ape perasaan korang bila korang yang beli semua barang-barang mentah untuk masak tapi orang lain yang habiskan? Hangin tak? Aq macam nak meletup menahan sabar...kalau nak guna fine tapi hulur-hulur la jugk dekat tuan yang supply barang-barang tue kan. Nie tak makan sendiri-sendiri. Siap bawak kawan kau sekampung menghabiskan makanan aq. Wahhh...sangat terbaik la kan...


food, fried, fries, lemon, oyster
Sedap siot...tetiba ase lapar...nie kalau ada orang curik gak memang makan penampaq aq. Huh!

So kepada yang berkenaan...aq terpaksa melancarkan kempen anti-sorok. Nie bukan kedekut ke hape tapi aq rase korang da too much ok! Da la sem nie aq pokai pas tu korang menjahanamkan lagi duit aq...aq admit aq pun pernah jugak guna barang-barang kau tapi....sebulan sekali...ahakkk...tapi ekau dan kaum kerabat tiap-tiap hari...how come ha?

p/s: tak mo marah-marah...abis kedut satu muka aq...cettt
2

Edisi AKU

Aku malas nak bukak buku...asal bukak buku ngantok je memanjang
Aku malas nak mandi pagi...aku rasa buang masa mandi..baik tido
Aku malas nak masak lebih...bukan aku yang pelahap tapi budak2 rumah yang melantak pai licin
Aku malas nak involve pape aktiviti kat uitm lagi sebab gua alone
Aku malas nak buat baik dengan orang lagi...sebab suma amik kesempatan
Aku sumpah gile menyampah dengan orang tua gatal yang tinggal nak humban dalam kubur...perangai macam celaka!
Aku benci orang cakap aku study memanjang...bodoh! Tengok la aku course ape sengal!
Aku benci orang pandang rendah dekat aku...ko ingat ko hebat?
Aku benci orang maki aku tak tentu hala...ko saja nak cari nahas dengan aku...
Aku dah malas nak download lagu k-pop sebab sugardaddy takde nak topup berokbang aku
Aku malas nak update entri sebab idea aku dah lari
Aku benci hipokrit...serius!
Aku benci bila boring...ini lah hasilnya...mengarut bagai...hahaha


8

Potong Q?

Teringat akan kejadian di cafe kat kampus aq. Time tengah ary as usual giler ramai orang kat cafe tue untuk melantak termasuk aq. Time nak bayar tue barisan memang tak payah cakap la...panjang sampai keluar cafe and siap buat dua lines g kat kaunter tue.

Tengah dok baik aq beratur dengan sabar menanti untuk bayar tiba2 satu hamba ALLAH nie syok je potong Q terus ke kaunter. Aq mula naik hangin kan. Kita kat sini bagai nak rak menunggu turn then dia sesuka hati boleh slamba potong. Aq pun mengeZOOMkn penglihatan nie ke arah minah sorang nie. Oooo staff rupanya...tapi aq tetap tak puas aty!

Even dorang nie staff tapi mana boleh potong ikut suka. Nsib baik time tue sorang je staff yang potong Q...kalau buatnyer ad 10-15 orang langsung yang wat lagu tue sekali gus camne? Dah la akak cashier tue pentingkn staff dulu dari student. Memang hangin tak hengat la kan.

Dekat iklan tv bukan main beriya suruh budak2 beratur nak naik bas, amik duit kat ATM...tapi orang tua sendiri tak ikut...at least bukak la satu kaunter khas untuk staff...takdelah kami nie sakit aty sangat nak menunggu. Kitaorang pun penting pe dalam kampus tue...stakeholders terpenting ok...

p/s: Dah aq nak tido...busy aq update...tak busy lagi lagi lagilah aq update...Insya ALLAH...
0
Back to Top