Braces #1 Finally...Aku Si Pagar Besi aka Braces


Actually da lama da pasang niat nak pakai braces ni. Fyi gigi aku memang ada masalah iaitu berlapis. Dulu time sekolah sorang member ajak aku daftar dekat klinik gomen. Tapi masa tu aku takde kesedaran pasal braces. Bila da habis sekolah baru ade kesedaran tapi dah terlambat la sebab gomen mana nak amik da budak lebih dari 18 tahun kan. So pandai2 sendiri la kumpul duit nak buat dekat swasta.
0

Mimi Naik LRT

Dalam LRT. Mimi so excited tapi takmo dok atas kerusi. Takuttt katanya -__-

Family kecik aku ni memang kaki berjalan. Maklumla sementara anak masih sorang memang rancak berjalan. Hari ni tetiba kitaorang buat planning gilos nak bawa Mimi naik LRT untuk kedua kalinya. Pertama kalinya time Mimi umur dalam 3 bulan tak silap. Tapi time tu dia bukan tau pape kan. So sekarang dia da bijak da banyak cakap, meh kita bawa dia kenali LRT. Hihihi


Actually ada tujuan jugak naik LRT ni sebab cadangnya nak pi Malaysian Furniture and Furnishings Fair (MF3) dekat KLCC. Tapi tengah berkira-kira nak pi naik kereta or public transport? So memandangkan nak challenging memang naik LRT dari Alam Megah shoot terus pi KL. Dekat sejam lebih jugak. Mau kematu bontot aku ni. Hahaha
0
Back to Top